EDUKACIJA

Radimo in-house radionice za grupe ili 1-on-1 edukaciju. Svi naši treninzi imaju maksimalan fokus na praktičnosti i upotrebljivosti te uključuju kombinaciju predavanja, diskusija i vježbi. Sam sadržaj možemo prilagoditi vašim specifičnim zahtjevima te u primjere i vježbe uključiti i vaše primjere. Edukacije možemo izvesti i online putem Teams/Zoom platforme.

Naše veliko iskustvo s više od 100 održanih radionica te više od 1000 polaznika jamac je profesionalne usluge i zadovoljstva polaznika. A kad govorimo o zadovoljstvu polaznika, oni naše radionice ocjenjuju prosječnom ocjenom 4,9 (na skali od 1 do 5).

Naučite raditi prezentacije na koje ćete biti ponosni!

Naše radionice:

PROFESIONALNA POSLOVNA PREZENTACIJA

1-dnevna radionica (ili po dogovoru)

Računala nisu potrebna

Kako napraviti koncept, strukturu i priču prezentacije te kako osmisliti pojedine slajdove. Vaše znanje, ideje i informacije znat ćete strukturirano, razumljivo i uvjerljivo prenijeti drugima putem prezentacije.

Profesionalna poslovna prezentacija je jedinstveni seminar orijentiran na osmišljavanje i izradu jasnih, strukturiranih i vizualno razumljivih prezentacija. Fokus seminara je na optimalnom prenošenju sadržaja i poruka publici, a ne na „uljepšavanju“ prezentacije i detaljima poput izbora fonta, boja, i sl. Seminar kroz praktične alate, savjete i primjere iz prakse vodi polaznika kroz proces stvaranja „priče“ i logike prezentacije, do samog osmišljavanja pojedinih slajdova kao modula prenošenja pojedinih ključnih poruka. Bilo da je riječ o prenošenju ideja, koncepata, predstavljanju proizvoda ili poduzeća, ili prezentiranju financijskih pokazatelja i poslovnih planova, cilj je uvijek što jasnije komunicirati ključne poruke te odvojiti bitno od manje bitnog. Praktične vježbe na stvarnim primjerima prezentacija i slajdova brojnih tvrtki će dati polaznicima jasne smjernice kako ta nova znanja iskoristiti i primijeniti u svojem budućem radu s prezentacijama.

POWERPOINT TIPS&TRICKS

1-dnevna radionica (ili po dogovoru)

Polaznici trebaja računala

Koje funkcije PowerPoint nudi prosječnom poslovnom korisniku u raznim fazama izrade prezentacije te tijekom samog prezentiranja. Tu ubrajamo stvari koje uopće niste znali napraviti ili pak trikove kako nešto napraviti brže i lakše.

Ovaj seminar koncipiran je tako da daje pregled svih važnijih mogućnosti PowerPoint-a u kontekstu izrade poslovnih prezentacija i najčešćih potreba prosječnog poslovnog korisnika. Seminar se sastoji od tematskih cjelina koje pokrivaju sve aspekte izrade prezentacije u PowerPoint-u: od pripreme radne površine, preko izrade i oblikovanja pojedinih elemenata kao što je rad s tekstom, oblicima, fotografijama, animacijama, videom te drugim elementima, do samog pohranjivanja prezentacije, prezentiranja i opcija koje se nude o tom dijelu. U svim tim cjelinama naglasak je na najčešće korištenim funkcijama te trikovima i savjetima kako ih što lakše i brže upotrebljavati.

POSLOVNO PREZENTIRANJE

1-dnevna radionica (ili po dogovoru)

Računala nisu potrebna

Kako se kvalitetno pripremiti za prezentaciju, kako iskoristiti sve elemente na raspolaganju (sadržaj, glas, tijelo) za što uvjerljiviji nastup te kako upravljati svim mogućim situacijama koje se mogu dogoditi tijekom prezentacije.

U kontekstu poslovnih prezentacija naglasak je treninga prvenstveno na prezentiranju koje je razumljivo i uvjerljivo, a u službi postizanja ciljeva same prezentacije. Tako sve elemente prezentiranja uživo (govor tijela, gestikulacija, verbalni dio izlaganja, itd) promatramo u kontekstu maksimiziranja prenošenja željenih poruka odnosno sadržaja prezentacije. Veliki dio trening baziran je na praktičnom dijelu gdje polaznici prezentiraju nakon čega odmah dobivaju povratnu informaciju o vlastitim snagama i slabostima te nekim specifičnim savjetima kako mogu postati uspješniji u izlaganju. Po dogovoru moguće je i snimanje videokamerom. Dodatno na ovaj praktični dio polaznike će se upoznati i s nekim osnovama vezano za bitne elemente poslovnog prezentiranja:

  • Uvježbavanje prezentacije

  • Trema

  • Otvaranje prezentacije

  • Izlaganje: Glas, tijelo, pomagala

  • Upravljanje pitanjima i komentarima

  • Upravljanje „nezgodnim“ situacijama

© 2020 by Prezentacija d.o.o.

 

Upisano u sudski registar pri Trgovačkom sudu u Zagrebu pod MBS: 02899566, Temeljni kapital: 20.000,00 u cijelosti uplaćen 
Član uprave: Luka Krejči, Žiro-račun: 2402006 – 1100631339 (Erste&Steiermärkische Bank d.d., Jadranski trg 3a, 51000 Rijeka)