EDUKACIJA

Radimo in-house radionice za grupe unutar tvrtke ili edukaciju 1 na 1. Svi naši treninzi imaju maksimalan fokus na praktičnosti i upotrebljivosti te uključuju kombinaciju predavanja, diskusije i vježbi. Sam sadržaj možemo prilagoditi vašim specifičnim zahtjevima te u primjere i vježbe uključiti i vaše primjere. Edukacije možemo izvesti i online putem Teams/Zoom platforme.

Naše veliko iskustvo s više od 100 održanih radionica te više od 1000 polaznika jamac je profesionalne usluge i zadovoljstvo polaznika. A kad govorimo o zadovoljstvu polaznika, oni naše radionice ocjenjuju prosječnom ocjenom 4,9 (na skali od 1 do 5).

quote.png

Naučite raditi prezentacije na koje ćete biti ponosni!

Naše radionice (uživo ili online):

microsoft-teams-logo.png
Zoom-logo-1.png
ppp.png

PROFESIONALNA POSLOVNA PREZENTACIJA

Kako napraviti koncept, strukturu i priču prezentacije te kako osmisliti pojedine slajdove. Vaše znanje, ideje i informacije znat ćete strukturirano, razumljivo i uvjerljivo prenijeti drugima putem prezentacija.

ppt.png

POWERPOINT SAVJETI&TRIKOVI

Koje funkcije PowerPoint nudi prosječnom korisniku u raznim fazama izrade prezentacija te tijekom poslovnog predstavljanja. Tu ubrajamo stvari koje uopće niste znali napraviti ili pak trikove kako nešto napraviti brže i lakše.

online.png

KAKO PREZENTIRATI ONLINE

(Novonastala) situacija gdje sastanke, prezentacije i radionice uglavnom izvodimo u online okruženju sa sobom je donijela i nove izazove. Radionica daje pregled mogućnosti prezentacije online te savjete i trikove kako tome prilagoditi svoje prezentacije i stil prezentacije.

pp.png

POSLOVNO PREZENTIRANJE

Kako se kvalitetno pripremiti za prezentaciju, kako iskoristiti sve elemente na raspolaganju (sadržaj, glas, tijelo) za što uvjerljiviji nastup te kako upravljati svim mogućim situacijama koje se mogu dogoditi tijekom prezentacije.

ninja-152415_1280.png

POWERPOINT NINJA

Iako većina korisnika kaže da se u PPT-u ništa ne može, uz prava znanja mogu se raditi interaktivne prezentacije, video prezentacije, "explainer videos", pa sve do podloga za samovrteće prezentacije na ekranima u trgovačkim centrima, aerodromima i slično.