top of page

EDUKACIJA

Radimo in-house radionice za grupe unutar tvrtke ili edukaciju 1 na 1. Svi naši treninzi imaju maksimalan fokus na praktičnosti i upotrebljivosti te uključuju kombinaciju predavanja, diskusije i vježbi. Sam sadržaj možemo prilagoditi vašim specifičnim zahtjevima te u primjere i vježbe uključiti i vaše primjere. Edukacije možemo izvesti i online putem Teams/Zoom platforme.

Naše veliko iskustvo s više od 200 održanih radionica te više od 2000 polaznika jamac je profesionalne usluge i zadovoljstvo polaznika. A kad govorimo o zadovoljstvu polaznika, oni naše radionice ocjenjuju prosječnom ocjenom 4,9 (na skali od 1 do 5).

Naučite raditi prezentacije na koje ćete biti ponosni!

Naše radionice (uživo ili online):

microsoft-teams-logo.png
Zoom-logo-1.png
ppp.png

STORYTELLING PREZENTACIJOM

Kako napraviti koncept, strukturu i priču prezentacije te kako osmisliti pojedine slajdove. Vaše znanje, ideje i informacije znati ćete strukturirano, razumljivo i uvjerljivo prenijeti drugima putem prezentacija te ostvariti ciljeve zbog kojih ste prezentaciju radili.

ppt.png

POWERPOINT SAVJETI&TRIKOVI

Koje funkcije PowerPoint nudi prosječnom korisniku u raznim fazama izrade prezentacija te tijekom samog prezentiranja. Tu ubrajamo stvari koje uopće niste znali napraviti ili pak trikove kako nešto napraviti brže i lakše. PowerPoint je puno moćniji nego to mislite.

pp.png

POSLOVNO PREZENTIRANJE

Kako se kvalitetno pripremiti za prezentaciju, kako iskoristiti sve elemente na raspolaganju (sadržaj, glas, tijelo) za što uvjerljiviji nastup te kako upravljati svim mogućim situacijama koje se mogu dogoditi tijekom prezentacije.

camera-159582_960_720.png

DEMO DAN

Red je na vama! Na demo danu polaznici prezentiraju unaprijed pripremljene prezentacije. Izvedbu snimamo kamerom. Svatko dobiva individualni feedback s istaknutim dobrim i lošijim stranama te preporukama za poboljšanje.

ponuda edukacija.jpg

ISKUSTVA:

"Dakle... od svih edukacija na koje sam bila Luka je definitivno najbolji edukator kojeg sam slušala. Ovo je druga njegova edukacija na kojoj sam bila i usprkos mojim velikim očekivanjima uspio je premašiti sva moja očekivanja."

"Svakako jedna od najboljih edukacija ikad."

 

"Cijeli trening je bio odličan. Jako mi se svidjela priprema i organizacija treninga jer je bilo puno primjera, korisnih savjeta i vježbi."

"Najzanimljiviji i najkorisniji trening na kojemu sam bila."

"Super trening, potpuno ispunio moja očekivanja, Luka je odličan predavač, dao nam je tips & tricks koji su odmah primjenjivi u praksi. "

"Trening i trener su odlični, te bi svakome preporučila da prođe navedenu edukaciju."

"Jedan od najboljih treninga u zadnjih nekoliko godina koje sam slušala. Bravo Luka!"

"Seminar je bio odličan, trener je držao konstantno moju koncentraciju, bilo je zanimljivo i naučilo se puno novih stvari."

"Već dugo nisam bila na treningu koji je toliko primjenjiv u praksi. Svaka pohvala i bilježim se za nove edukacije kod ovog trenera. "
 

"Pohvaljujem trenera koji je koristio konkretne primjere i na jednostavan način približio temu. To samo govori da je majstor svog zanata. "

"Predavač je bio dobro pripremljen, imao je puno praktičnih primjera, predavanje je bilo interaktivno, dinamično i zanimljivo."

"Sve je bilo super, jako zanimljivo, sve pohvale predavaču :) "

"Super edukator, super edukacija! Jako zanimljivo i poučno."

"Odlična edukacija, zanimljiva, vrlo slikoviti i realni primjeri; naučeno se može primjeniti ne samo na izradu prezentacija, već i na ostale radne zadatke i komunikaciju  u radnom okruženju, a i u privatnom životu."

"Trener je jako pristupačan i topao, pomogao nam je da se oslobodimo nelagode kod prezentiranja. "

"Najviše mi se svidjelo interaktivni pristup koji je primjenio trener. Osim toga, trener je učinio trening jako zanimljivim i dinamičnim čime je značajno doprinio kvaliteti treninga."

"Svaka pohvala organizatoru ovako dobre teme. Prezentator fantastičan. S ovakvim temama činite nas boljim, kvalitetnijim i obrazovanijim ljudima."

"Ovom prilikom htio bih pohvaliti trenera koji je premašio moja očekivanja, učinio prezentaciju jako zanimljivom i poučnom, te očekujem da ću iskustvo odnosno znanje koje sam stekao u treningu moći primjeniti u svojoj poslovnoj praksi prilikom kreiranja poslovnih prezentacija."

"Odličan predavač, zanimljivo predavanje. Oduševljena!"

"Najviše mi se svidio način na koji Luka drži prezentaciju - konkretno, s primjerima, otvorene komunikacije, direktnog, modernog pristupa...zanimljivo obrađena tematika, dao mi je jednu potpuno novu perspektivu ove teme, za razmisliti i pokušati primjeniti u svom radu. Ovo je među TOP 3 edukacije kojima sam ikada prisustvovala, stvarno je bila odlična. Svaka pohvala i za preporuku svakome tko u svom radu treba kreirati materijale za prezentacije."

"Baš onako jedan pravi, pragmatični trening, bez puno polemiziranja. Kratko, jasno, sažeto. Kod mene je baš potaknulo želju za daljnjim usavršavanjem. Najbolji trening na ovu temu na kojem sam bio."

"Sve, predavač je jako kompetentan, ima ogromno znanje koje je spreman podijeliti."

"Trener je izvrstan! Edukacija je izrazito zanimljiva i trener drži pažnju tijekom cijelog trajanja edukacije bez obzira što je dio bio online."

bottom of page